25 års erfarenhet av kalenderprojekt, trycksaker och distanshandel eller 300 års samlad erfarenhet!


(Foto: Göran Stenberg, Helsingborgs Dagblad/HD.se) 
  
“Vi kan kalender- och bokproduktion!”

 
Allt började för cirka 25 år sedan. Företaget Globograf AB i Höganäs, med rötter i förlagsvärlden (bl.a. Bra Böcker) hanterade flera kalenderprojekt, t.ex. FAR-kalendern och Jägarkalendern mm. Projekten är fortfarande några av Sveriges största och mest exklusiva fickkalendrar.
 
För sex år sedan togs hanteringen över av oss, Mellanrummet Globograf AB. Vi har under åren hanterat tryckning, montering, namn- och logotypeprägling samt kundanpassade informationssidor. Vår maskinpark är oslagbar och all anpassning sker på vårt eget lager i Höganäs.
 
Våren 2017 fick Mellanrummet Globograf AB erbjudandet av FAR att ta över rättigheter och försäljningen och av det som tidigare var FAR-kalendern. Resultatet av arbetet är den kalender ni ser på aktuell sida. Du får en kalender som är kvalitetsgranskad och uppdaterad av kunniga bolagsjurister och några av de bästa skatteexperterna i Sverige. Allt för att hålla en exklusiv och hög kvalitet och ett innehåll som du är van vid!
 
Vi kallar den MER-kalendern - Mellanrummets kalender för Ekonomer och Revisorer. Än idag beställs väldigt stora mängder kalendrar av revisorer, redovisningskonsulter/ekonomer, företagsledare och företagare. Den oslagbara enkelheten och fickformatet gör kalendern till en god vän i fickan. Du missar inte de viktiga datumen och kunskapen med en MER-kalender i fickan!
 
Inför 2019 breddar vi vårt sortiment ytterligare och har tagit fram ett antal specialanpassade skrivböcker som är riktade till er som uppskattar vår kvalitet i kalendern. 

 
"Vårt mål är att ge dig den bästa och mest exklusiva kalendern på den svenska marknaden. Utmärkt service, kvalitet och snabb hantering är våra ledord."

 
Bolaget bakom skrivi.se / MER-kalendern:
Mellanrummet Globograf AB
Box 203
263 23 Höganäs

Org.nr: 556732-0824

Tfn: 08-38 18 20

Tfn: 042-38 18 80


info@skrivi.se

Vi använder cookies på sidan för att kunna förbättra din upplevelse vid besöket. Läs mera under våra köpvillkor.